Новини

Витяг з Статуту ГС ХАУ:

"... Головною метою нашої Асоціації є об’єднання у правовому та інформаційному полі компаній та підприємств, фізичних осіб діючих у галузі холодозабезпечення України, а також сприяння членам Спілки – виробникам, інжиніринговим та інсталяційним компаніям, продавцям, імпортерам та експортерам сучасного холодильного устаткування задля досягнення наступних цілей:

- розвиток холодильної галузі в Україні та сприяння виведенню вітчизняних виробників та компаній на міжнародний ринок обладнання, технологій та послуг;

- робота із законодавчими та державними органами влади України з розробки та впровадження міжнародних(Монреальского, Кіотського протоколів та ін.) та українських законодавчих актів з питань їх виконання по речовинах, що руйнують озоновий шар та впливають на глобальні зміни клімату, імплементації європейських нормативних актів та стандартів щодо функціонування вітчизняної галузі холодозабезпечення та підготовки її до функціонуванні за європейськими стандартами якості з урахуванням пропозицій та безпеки членів Спілки;

- представництво інтересів членів Спілки у відносинах з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими і службовими особами, сприяння якнайшвидшому впровадженню єдиних стандартів якості та застосуванню сучасного холодильного устаткування, модернізації нормативно-правових актів, які містять обов'язкові вимоги у промисловій, торговій, побутовій сферах.

- захист та підтримка інтересів членів Спілки у питаннях співпраці з державними органами, забезпечення безпечного та ефективного функціонування, здійснення підприємницької діяльності членами Спілки у конкурентному середовищі, вирішення та урегулювання спірних і конфліктних питань між членами Спілки;

- системна робота із закладами професійної освіти з питань її вдосконалення відповідно найкращих європейських стандартів та з питань спільної підготовки якісних кваліфікованих кадрів для галузі, їх сертифікації і підвищення кваліфікації;

- участь членів Спілки у міжнародних освітніх, технологічних та інноваційних проектах, які забезпечують досягнення цілей Спілки..."

   


Діяти потрібно негайно: генсек ООН попередив людство про катастрофу



Антоніу Гутерріш
Антоніу Гутерріш / Фото з відкритих джерел


ДОКЛАДНІШЕ  


Шановні колеги! 
Повідомляємо, що 19.03.18 р. відбулась робоча зустріч між Головою ГС ХАУ Анашкіним Сергіем Володимировичем та Президентом ВГО СХУ Возним В.Ф.

   На протязі робочої зустрічі були обговорені питання про співпрацю між нашими громадськими об'єднаннями з питань роботи із Міністерством природи та екології України, з приводу розгляду та направлення зауважень щодо останньої редакції проекту Закону про озоноруйнуючі речовини та фторовані парникові гази.

     Результатом цієї зустрічі стало підписання Меморандуму про стратегічну співпрацю між нашими спілками.

ДОКЛАДНІШЕ  


«Проблеми енергоресурсозбереження у виробництві та споживанні холоду», - такою была тема семінару, який відбувся 7-8 вересня 2017 г. на базі Навчально-наукового інституту холоду, кріотехнологій та енергетики ОНАХТ за підтримки Науково-інженерного об’єднання «Холод».

Семінар зібрав провідних спеціалістів низькотемпературної техніки та енергетики вітчизняних підприємств та представників світових брендів холодильної галузі.

ДОКЛАДНІШЕ  

Українські новини індустрії холоду

31 серпня 2017 р. за Danfoss Cooling

Холодоагенти та їх застосування в холодильній галузі швидко розвиваються. Глобальні угоди та місцеві правила використання холодоагентів останнім часом змінилися та продовжують змінюватися. Спеціалістам холодильної справи та іншим, хто працює в сфері холоду і має за ціль повністю відповідати сучасним вимогам та здійснювати діяльність на рівні світових тенденцій, доводиться докладати значних зусиль для адаптації.

http://www.danfoss.ua/newsstories/rc/danfoss-refrigerant-week-2017/?ref=17179939825#/

ДОКЛАДНІШЕ  

Міжнародні новини індустрії холоду

Бразиліа: У рамках своїх зобов'язань згідно з Монреальським протоколом ООН щодо захисту озонового шару, Бразилія вже усунула 34% власного споживання хлорфторвуглеводнів (фреонів) при виробництві холодильників і кондиціонерів. Про це повідомляється на урядовому порталі країни.

ДОКЛАДНІШЕ